Advies in straatwerk

Advies bij projecten

Elk project begint met een stukje advies van de vakman naar de klant. Wat voor straatwerk is het? Waar is het? Aan welke eisen moet het voldoen? Wat is de ondergrond? Kortom, veel informatie waarmee wij van d’Oldesmilde u van dienst kunnen zijn.

Maakt u gebruik van het contactformulier op de website dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen. Laat u dan vooral een boodschap achter op onze voicemail indien wij niet in de gelegenheid zijn om zelf op te nemen.

Wij komen naar aanleiding van ons telefoongesprek graag bij u langs voor het maken van een offerte voor uw bestratingswerkzaamheden, het geven van advies en het meedenken in het uitwerken van uw wensen en ideeën. Wij kunnen u, mede dankzij onze jarenlange ervaring als straatmakersbedrijf, adviseren over de juiste plan van aanpak.

Als u met de offerte akkoord gaat, overleggen we met u de startdatum en eventueel de datum dat u het project afgerond wilt zien. Uiteraard kan het project ook gewoon aan de hand van vooraf vastgestelde prijzen worden uitgevoerd.

Wanneer we met het project beginnen proberen we het zo spoedig mogelijk af te ronden, mits het weer het toe laat, door bijvoorbeeld regen of vorst.

Bekijk ons bedrijf op Youtube

‘Wij hebben behoefte aan een serieuze partij. Deze hebben wij gevonden in ‘d Oldesmilde… Goed overleg en korte lijnen binnen het bedrijf.’

G. Huisma

Gemeente Noordenveld

Contact

Stratenmakersbedrijf d’OldeSmilde
Rijksweg 180
9423 PD Hoogersmilde
Telefoon: 06-5156 0773
E-mail: info@oldesmilde.nl

Referenties | Projecten